Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9992
Title: ВИБІР ЕФЕКТИВНОГО ЕКСТРАГЕНТУ ДЛЯ ВИДАЛЕННЯ ІНГІБІТОРІВ ТРИПСИНУ З БОБОВИХ КУЛЬТУР
Authors: Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Смірнова, Дарина Олександрівна
Keywords: харчова цінність, бобові культури, інгібітори трипсину
Issue Date: 24-Nov-2020
Description: Таким чином, проблема деструкціїінгібіторів трипсину, на наш погляд, є найактуальнішою для сої. А екстрагування субкритичною водою, яке проводили притемпературі 130±3 °С протягом 10 хв з протитиском 12МПа є найефективнішим способом видалення інгібіторів протеїназ.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9992
ISBN: 978-966-612-243-1
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЕЗИ та ПРОГРАМА Конфер 2020.pdf677.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.