Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9990
Title: ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ОРГАНІЧНИХ СОЛЕЙ КАЛЬЦІЮ У ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Authors: Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: ковбасні вироби, виробництво, солі кальцію
Issue Date: 22-Apr-2020
Description: В подальших дослідженнях отриману добавку вводили у фарш варених ковбас. Було встановлено, що ковбасні вироби із заміною яловичини 1 сорту на 10 % добавки за комплексним показником якості не поступаються контрольному зразку. А кальцій-фосфорне співвідношення у дослідних ковбасних виробах наближається до (1:1).
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9990
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали Виклад конф Будник Кайнаш 2020 ПДАА.pdf282.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.