Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9988
Title: ОСОБЛИВОСТІ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ГРИБІВ МАРИНОВАНИХ
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Keywords: ідентифікація, гриби мариновані, профільний аналіз
Issue Date: 14-Apr-2020
Description: З метою полегшення ідентифікації грибів консервованих було запропоновано внести зміни до стандарту ДСТУ 4696:2006, оскільки в даному стандарті існують посилання на ГОСТ 13799-81, що вже не дійсний. В зв’язку з вищевикладеним, необхідно розробити доповнення та внести до ДСТУ 4696:2006 окремий розділ, щодо вимог до маркування імпортованої продукції із обов’язковим зазначенням сорту та нормативного документу, згідно якого виготовлена продукція.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9988
ISBN: 978-611-01-1862-0
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конференції 14.04.2020 Київ.pdf535.6 kBAdobe PDFView/Open
Кайнаш сертифікат.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.