Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9301
Title: Особливості проведення інноваційно-спрямованої реструктуризації підприємства агропродовольчої сфери
Authors: Дячков, Дмитро Володимирович
Вовк, Микола Олександрович
Keywords: інноваційна діяльність підприємства
інноваційний розвиток
підприємства агропродовольчої сфери
Issue Date: 2018
Description: Дячков Д.В., Вовк М.О. Особливості проведення інноваційно-спрямованої реструктуризації підприємства агропродовольчої сфери. «Випереджаючий інноваційний розвиток: теорія, методика, практика»: колективна монографія; за ред. Н.С. Ілляшенко. Суми: Триторія, 2018. С. 328 – 338
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/9301
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дячков Д.В., Вовк М.О. Особливості проведення інноваційно-спрямованої рест-.pdfДячков Д.В., Вовк М.О. Особливості проведення інноваційно-спрямованої реструктуризації підприємства агропродовольчої сфери. «Випереджаючий інноваційний розвиток: теорія, методика, практика»: колективна монографія; за ред. Н.С. Ілляшенко. Суми: Триторія, 2018. С. 328 – 338646.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.