Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/8874
Назва: Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій
Автори: Бараболя, Ольга Валеріївна
Жемела, Григорій Пимонович
Татарко, Юлія Валентинівна
Антоновський, Олександр Володимирович
Ключові слова: якість зерна
енергія проростання
випічка
хімічний склад зерна
Дата публікації: лис-2020
Опис: Бараболя о.В., Жемела Г.П., Татарко Ю.В., Антоновський О.В. Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій.Матеріали IIМіжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2020 року "Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва. Полтава ПДАУ. С.38-40
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/8874
Розташовується у зібраннях:Друковані видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
конференція ПДАА 20.11.20.pdfБараболя о.В., Жемела Г.П., Татарко Ю.В., Антоновський О.В. Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій.Матеріали IIМіжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2020 року "Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва. Полтава ПДАУ. С.38-40377.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.