Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій

Loading...
Thumbnail Image
Date
2020-11
Authors
Бараболя, Ольга Валеріївна
Жемела, Григорій Пимонович
Татарко, Юлія Валентинівна
Антоновський, Олександр Володимирович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Бараболя о.В., Жемела Г.П., Татарко Ю.В., Антоновський О.В. Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій.Матеріали IIМіжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2020 року "Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва. Полтава ПДАУ. С.38-40
Keywords
якість зерна, енергія проростання, випічка, хімічний склад зерна
Citation