Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/8874
Title: Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій
Authors: Бараболя, Ольга Валеріївна
Жемела, Григорій Пимонович
Татарко, Юлія Валентинівна
Антоновський, Олександр Володимирович
Keywords: якість зерна
енергія проростання
випічка
хімічний склад зерна
Issue Date: Nov-2020
Description: Бараболя о.В., Жемела Г.П., Татарко Ю.В., Антоновський О.В. Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій.Матеріали IIМіжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2020 року "Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва. Полтава ПДАУ. С.38-40
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/8874
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
конференція ПДАА 20.11.20.pdfБараболя о.В., Жемела Г.П., Татарко Ю.В., Антоновський О.В. Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій.Матеріали IIМіжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2020 року "Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва. Полтава ПДАУ. С.38-40377.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.