Мікробіологічні показники м’ясопродуктів та м’яса під час ярмаркових заходів у м. Києві

Loading...
Thumbnail Image
Date
2019-06
Authors
Кіт, Алла Анатоліївна
Михайлютенко, Світлана Миколаївна
Кручиненко, Олег Вікторович
Євстаф’єва, Валентина Олександрівна
Мельничук, Віталій Васильович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Кіт А.А., Михайлютенко С.М., Кручиненко О.В., Євстаф’єва В.О., Мельничук В.В. Мікробіологічні показники м’ясопродуктів та м’яса під час ярмаркових заходів у м. Києві. Вісник ПДАА, 2019. № 2. С. 148–153. doi: 10.31210/visnyk2019.02.19
Keywords
харчові продукти, показники безпеки, антибіотики, бактерії, залишкова мікрофлора.
Citation