Використанням хмелевих заквасок і спіруліни при випіканні пшеничного хліба

Loading...
Thumbnail Image
Date
2020-06
Authors
Бараболя, Ольга Валеріївна
Жемела, Григорій Пимонович
Баган, Алла Василівна
Шакалій, Світлана Миколаївна
Чайка, Татяна Олександрівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Жемела Г. П., Баган А. В., Бараболя О. В., Шакалій С. М., Чайка Т. О. Використанням хмелевих заквасок і спіруліни при випіканні пшеничного хліба. Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава 22 червня 2020). Полтава : РВВ ПДАА, 2020. С. 70-73
Keywords
борошно, хмелева закваска, спіруліна, хліб
Citation