Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/8193
Title: Використанням хмелевих заквасок і спіруліни при випіканні пшеничного хліба
Authors: Бараболя, Ольга Валеріївна
Жемела, Григорій Пимонович
Баган, Алла Василівна
Шакалій, Светлана Миколаївна
Чайка, Татяна Олександрівна
Keywords: борошно
хмелева закваска
спіруліна
хліб
Issue Date: Jun-2020
Description: Жемела Г. П., Баган А. В., Бараболя О. В., Шакалій С. М., Чайка Т. О. Використанням хмелевих заквасок і спіруліни при випіканні пшеничного хліба. Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава 22 червня 2020). Полтава : РВВ ПДАА, 2020. С. 70-73
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/8193
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_ПДАА_22.06.20 (2) Хліб.pdfЖемела Г. П., Баган А. В., Бараболя О. В., Шакалій С. М., Чайка Т. О. Використанням хмелевих заквасок і спіруліни при випіканні пшеничного хліба. Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава 22 червня 2020). Полтава : РВВ ПДАА, 2020. С. 70-73292.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.