Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7851
Title: Екологізація випікання пшеничного хліба з використанням хмелевих заквасок і спіруліни
Authors: Бараболя, Ольга Валеріївна
Жемела, Григорій Пимонович
Шакалій, Светлана Миколаївна
Баган, Алла Василівна
Keywords: борошно
суміш
закваска
хміль
спіруліна
якість
Issue Date: 2020
Description: Жемела Г. П., Баган А. В., Бараболя О. В., Шакалій С. М., Чайка Т. О. Екологізація випікання пшеничного хліба з використанням хмелевих заквасок і спіруліни.Вісник Полтавської державної аграрної академії. 2020 р №1 С. 100-107
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7851
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття по Хлібу з хмелем.pdfЖемела Г. П., Баган А. В., Бараболя О. В., Шакалій С. М., Чайка Т. О. Екологізація випікання пшеничного хліба з використанням хмелевих заквасок і спіруліни.Вісник Полтавської державної аграрної академії. 2020 р №1 С. 100-107478.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.