Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7633
Title: Експертна оцінка якості бринзи
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Keywords: експертна оцінка, якість, розсільні сири
Issue Date: 4-Apr-2019
Description: Метою дослідження була експертна оцінка якості бринзи українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками.Таким чином, за результатами експертизи якості бринзи українських виробників встановлено, що жоден із п’яти зразків бринзи не відповідає вимогам діючого стандарту. Результати досліджень свідчать про те, що існують певні проблеми щодо дотримання технології виробництва та умов зберігання розсільних сирів, суворе дотримання яких, зможе гарантувати споживачеві якість продукції та захистити його від можливої фальсифікації.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7633
ISBN: 978-966-184-344-7
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Експертна оцінка якості бринзи.pdf1.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.