Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7631
Title: Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів для дитячого харчування
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Keywords: м’ясні напівфабрикати, дитяче харчування, технологія
Issue Date: 3-Apr-2019
Description: Мета дослідження – це удосконалення технології виробництва м’ясних січених напівфабрикатів для дитячого харчування. Для удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів для дитячого харчування в якості матеріалів дослідження були обрані овочеві культури: морква столова свіжа, гарбуз свіжий, буряк свіжий. Також до рецептури напівфабрикатів була включена купажована олія (соняшникова олія + оливкова олія + льняна олія).
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7631
Appears in Collections:Тези конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.