Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7629
Title: Оцінювання плодів ківі залежно від умов пакування
Authors: Калашник, Олена Володимирівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Бородай, Анжела Борисівна
Заркуа, Кетеван Рамазівна
Keywords: ківі, оцінювання, якість, зберігання, пакування
Issue Date: 2019
Description: Кількісний і якісний склад мікробіоти плодів ківі свідчить, що показники загального бактеріального забруднення перебувають у дозволених межах, як в упаковці, так і без упакування. Отримані результати досліджень дозволяють рекомендувати для зберігання ківі при температурі 8 С у пергаменті для пакування цитрусових плодів.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7629
Appears in Collections:Фахові видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.