Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бараболя, Ольга Валеріівна | - |
dc.contributor.author | Баган, Алла Василівна | - |
dc.contributor.author | Шакалій, Світлана Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-03T12:01:26Z | - |
dc.date.available | 2020-02-03T12:01:26Z | - |
dc.date.issued | 2019-09 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043 | - |
dc.description | Бараболя О.В., Баган А.В., Шакалій С.М. «Використання рослинних добавок для покращення споживних властивостей хліба». The 1st International scientific and practical conference “Dynamics of the development of world science”, September 25-27, 2019. Perfect Publishing, Vancouver, Canada. 2019. | uk_UA |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБА | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
local.department | 1.5 Кафедра селекції, насінництва і генетики | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник Канада_2019.pdf | 483.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.