Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріівна-
dc.contributor.authorБаган, Алла Василівна-
dc.contributor.authorШакалій, Світлана Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-02-03T12:01:26Z-
dc.date.available2020-02-03T12:01:26Z-
dc.date.issued2019-09-
dc.identifier.urihttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043-
dc.descriptionБараболя О.В., Баган А.В., Шакалій С.М. «Використання рослинних добавок для покращення споживних властивостей хліба». The 1st International scientific and practical conference “Dynamics of the development of world science”, September 25-27, 2019. Perfect Publishing, Vancouver, Canada. 2019.uk_UA
dc.titleВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБАuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
local.department1.5 Кафедра селекції, насінництва і генетикиuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Канада_2019.pdf483.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.