Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043
Назва: | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБА |
Автори: | Бараболя, Ольга Валеріівна Баган, Алла Василівна Шакалій, Світлана Миколаївна |
Дата публікації: | вер-2019 |
Опис: | Бараболя О.В., Баган А.В., Шакалій С.М. «Використання рослинних добавок для покращення споживних властивостей хліба». The 1st International scientific and practical conference “Dynamics of the development of world science”, September 25-27, 2019. Perfect Publishing, Vancouver, Canada. 2019. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник Канада_2019.pdf | 483.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.