Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043
Назва: ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБА
Автори: Бараболя, Ольга Валеріівна
Баган, Алла Василівна
Шакалій, Світлана Миколаївна
Дата публікації: вер-2019
Опис: Бараболя О.В., Баган А.В., Шакалій С.М. «Використання рослинних добавок для покращення споживних властивостей хліба». The 1st International scientific and practical conference “Dynamics of the development of world science”, September 25-27, 2019. Perfect Publishing, Vancouver, Canada. 2019.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник Канада_2019.pdf483.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.