Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043
Title: ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБА
Authors: Бараболя, Ольга Валеріівна
Баган, Алла Василівна
Шакалій, Світлана Миколаївна
Issue Date: Sep-2019
Description: Бараболя О.В., Баган А.В., Шакалій С.М. «Використання рослинних добавок для покращення споживних властивостей хліба». The 1st International scientific and practical conference “Dynamics of the development of world science”, September 25-27, 2019. Perfect Publishing, Vancouver, Canada. 2019.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7043
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Канада_2019.pdf483.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.