IMPLEMENTATION OF THE HACCP SYSTEM FOR THE DAIRY INDUSTRY

No Thumbnail Available
Date
2019
Authors
Mahmudova, I. V.
Kalashnyk, O. V.
Konoplya, A.
Remizova, J.
Махмудова, Ілона Володимирівна
Калашник, Олена Володимирівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Наразі глобальною проблемою, що впливає не тільки на здоров’я населення та рівень життя, але й його активність, демографічні аспекти, рівень захворюваності, а в подальшому і на економіку України, є якість та безпечність продуктів харчування. Саме впровадження системи НАССР забезпечує вирішення цього нагального питання. Ця система є запобіжною системою оцінювання контролю небезпечних чинників продовольчої сировини, готової продукції і технологічних процесів, що значною мірою зменшує рівні ризиків виникнення небезпек для життя та здоров’я людей. В цій статті було проаналізовано впровадження даної системи на молокопереробному підприємств, що розташовано у Полтавській області.
Keywords
НАССР, впровадження, молоко, якість, безпечність
Citation