Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7031
Title: IMPLEMENTATION OF THE HACCP SYSTEM FOR THE DAIRY INDUSTRY
Authors: Mahmudova, Ilona
Kalashnyk, Olena
Konoplya, Anastasia
Remizova, Julia
Keywords: НАССР, впровадження, молоко, якість, безпечність
Issue Date: 2019
Description: Наразі глобальною проблемою, що впливає не тільки на здоров’я населення та рівень життя, але й його активність, демографічні аспекти, рівень захворюваності, а в подальшому і на економіку України, є якість та безпечність продуктів харчування. Саме впровадження системи НАССР забезпечує вирішення цього нагального питання. Ця система є запобіжною системою оцінювання контролю небезпечних чинників продовольчої сировини, готової продукції і технологічних процесів, що значною мірою зменшує рівні ризиків виникнення небезпек для життя та здоров’я людей. В цій статті було проаналізовано впровадження даної системи на молокопереробному підприємств, що розташовано у Полтавській області.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/7031
ISBN: 2336-498X
Appears in Collections:Міжнародні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CТ_Молоко_Англ.docx39.98 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.