Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академії

Abstract
Description
Тендітник В.С., Будник Н.В., Кайнаш А.П., Кодак Т.С., Кравченко О.І., Сукманов В.О. Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академії. Сучасний підхід до викладання навчальних дисциплін в контексті підвищення якості вищої освіти : збірник матеріалів 50-ї науково - методичної конференції викладачів і аспірантів : Полтава ПДАА, 2019. С. 204-205
Keywords
Функціональні домішки, інноваційні технології, кунжут, мед ,ванілін.
Citation