Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6707
Title: Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академії
Authors: Тендітник, Володимир Сергійович
Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Кодак, Тетяна Степанівна
Кравченко, Оксана Іванівна
Сукманов, Валерій Олександрович
Keywords: Функціональні домішки, інноваційні технології, кунжут, мед ,ванілін.
Issue Date: 25-Feb-2019
Description: Тендітник В.С., Будник Н.В., Кайнаш А.П., Кодак Т.С., Кравченко О.І., Сукманов В.О. Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академії. Сучасний підхід до викладання навчальних дисциплін в контексті підвищення якості вищої освіти : збірник матеріалів 50-ї науково - методичної конференції викладачів і аспірантів : Полтава ПДАА, 2019. С. 204-205
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6707
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези М,К. ТВППТ.pdf371.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.