ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

Loading...
Thumbnail Image
Date
2018-10-05
Authors
Манжос, Олександр Федосійович
Яценко, Оксана Олексіївна
Будник, Ніна Василівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Манжос О.Ф., Яценко О.О., Будник Н.В. Використання рослинної сировини в технології варених ковбасних виробів. Актуальні питання аграрної науки: збірник матеріалів VІ міжнародної науково – практичної конфе-ренції, присвяченої 150- річчю заснування факультету агрономії Уманського НУС : Київ. Видавництво «Основа», 2018. С. 400-402
Keywords
Геродієтичне харчування, комбінування білків, рослинна сировина, варені ковбаси
Citation