УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ДЛЯ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ

Loading...
Thumbnail Image
Date
2018-10-31
Authors
Яценко, Оксана Олексіївна
Будник, Ніна Василівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Науково обґрунтовано удосконалення технології варених ковбас для геродієтичного харчування. Досліджено можливість використання комплексної харчової добавки, яка містить: амарант, сухе молоко, ламінарію, в технології варених ковбас. Дослідним шляхом визначено вплив добавки на органолептичні, фізико-хімічні, функціонально - технологічні, мікробіологічні характеристики варених ковбас. Удосконалення технології варених ковбас для геродієтичного харчування Яценко О.О., Будник Н.В. Актуальні питання технології продукції тваринництва: збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції : Полтава, 2018 С. 273- 278
Keywords
Ковбаса, амарант, геродієтичне харчування, модельні фарші, ламінарія.
Citation