ОБГРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ

Loading...
Thumbnail Image
Date
2018-10-31
Authors
Будник, Ніна Василівна
Федорченко, Анна Вікторівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
У статті обґрунтовано доцільність використання рослинних добавок у технології січених напівфабрикатів для дитячого харчування. Проаналізовано хімічний склад м’ясної сировини для дитячого харчування. Представлений порівняльний аналіз хімічного складу овочевих добавок та рослинних олій. Федорченко А.В., Будник Н.В. Обґрунтування використання рослинних добавок в технології січених напівфабрикатів для дитячого харчування. Актуальні питання технології продукції тваринництва: збірник статей за результата-ми ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції : Полтава, 2018 С. 268- 273
Keywords
М’ясні напівфабрикати, дитяче харчування, рослинні добавки, купажовані олії.
Citation