Використання рослинних наповнювачів в технології солоних сиркових мас
Loading...
Date
2018-10-31
Authors
Будник, Ніна Василівна
Крем’янська, Катерина Віталіївна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Досліджено можливість використання рослинної сировини, зокрема руколи, кінзи , базиліка, коріандру та розмарину в технології виробництва солоних сиркових мас із зниженим вмістом жиру. Визначено оптимальну кількість солі та рослинних наповнювачів в рецептурному складі мас.
Будник Н.В., Крем’янська К.В.
Використання рослинних наповнювачів в технології солоних сиркових мас. Актуальні питання технології про-дукції тваринництва: Збірник ста-тей за результата-ми ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтер-нет-конференції 30-31 жовтня 2018 року. Полтава, 2018. С. 229- 233
Keywords
сиркові маси, рукола, базилік,геродієтичне харчування, збалансоване харчування, нутрієнти, сир кисломолочний.