Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6682
Title: Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна
Офіленко, Наталія Олександрівна
Keywords: органолептичні властивості, сенсорні характеристики, балова оцінка, дескриптори, дескриптивний метод
Issue Date: 2017
Description: Мета дослідження полягає у проведенні порівняльного аналізу сенсорних характеристик плавлених сирів українського асортименту. Доведено доцільність застосування методу профілювання для виявлення складових поліпшення або погіршення сенсорних показників із метою підвищення якості плавлених сирів.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6682
Appears in Collections:Фахові видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.