Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів

Abstract
Description
Предмет дослідження в статті – види паковання м’ясних продуктів. Мета досліджень – охарактеризувати сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясопродуктів з метою визначення найбільш оптимального. Для досягнення поставленої мети було використано аналітичні методи дослідження, в результаті яких наведена характеристика полеолефінових плівок, полівініліденхлоридних й комбінованих термоформованих паковальних матеріалів, бактерицидних матеріалів на основі гігієнічно безпечних латексів, що використовують для паковання м’ясних продуктів. Висновок даної роботи – найбільш привабливим для зберігання свіжого м'яса та м'ясних продуктів є метод паковання з використанням вакууму або в модифіковану атмосферу (МАР).
Keywords
термін зберігання, м'ясо птиці, плівкові матеріали, вакуумне паковання, модифікована атмосфера
Citation