Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2014
Authors
Кайнаш, Алла Петрівна
Офіленко, Наталія Олександрівна
Бурбак, Анатолій Миколайович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Предмет дослідження в статті – види паковання м’ясних продуктів. Мета досліджень – охарактеризувати сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясопродуктів з метою визначення найбільш оптимального. Для досягнення поставленої мети було використано аналітичні методи дослідження, в результаті яких наведена характеристика полеолефінових плівок, полівініліденхлоридних й комбінованих термоформованих паковальних матеріалів, бактерицидних матеріалів на основі гігієнічно безпечних латексів, що використовують для паковання м’ясних продуктів. Висновок даної роботи – найбільш привабливим для зберігання свіжого м'яса та м'ясних продуктів є метод паковання з використанням вакууму або в модифіковану атмосферу (МАР).
Keywords
термін зберігання, м'ясо птиці, плівкові матеріали, вакуумне паковання, модифікована атмосфера
Citation