Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6681
Title: Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Офіленко, Наталія Олександрівна
Бурбак, Анатолій Миколайович
Keywords: термін зберігання, м'ясо птиці, плівкові матеріали, вакуумне паковання, модифікована атмосфера
Issue Date: 2014
Description: Предмет дослідження в статті – види паковання м’ясних продуктів. Мета досліджень – охарактеризувати сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясопродуктів з метою визначення найбільш оптимального. Для досягнення поставленої мети було використано аналітичні методи дослідження, в результаті яких наведена характеристика полеолефінових плівок, полівініліденхлоридних й комбінованих термоформованих паковальних матеріалів, бактерицидних матеріалів на основі гігієнічно безпечних латексів, що використовують для паковання м’ясних продуктів. Висновок даної роботи – найбільш привабливим для зберігання свіжого м'яса та м'ясних продуктів є метод паковання з використанням вакууму або в модифіковану атмосферу (МАР).
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6681
Appears in Collections:Фахові видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.