Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6679
Title: Хімічні показники якості м’яса свиней
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Офіленко, Наталія Олександрівна
Keywords: харчова цінність, м’язова тканина, вода, суха речовина, білок, жир, протеїн, зола, фосфор, кальцій, забійна маса
Issue Date: 17-Apr-2015
Description: Визначено хімічний склад м’яса свиней в пробах найдовшого м’язу спини при забої в 100 і 120 кг. Зокрема встановлено, що загальний вміст вологи в мязовій тканині свиней з віком зменшується, а загальний вміст сухої речовини збільшується.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6679
ISBN: 978-966-397-182-4
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хімічні показники якості мяса свиней.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.