Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6678
Title: | Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри |
Authors: | Кайнаш, Алла Петрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Горячова, Олена Олександрівна |
Keywords: | ікра пробійна солона, органолептична оцінка, сенсорна характеристика, профільний метод, дескриптори, профілограми |
Issue Date: | 2013 |
Description: | Наведено результати досліджень сенсорних характеристик ікри пробійної солоної вітчизняного та закордонного виробництва з застосуванням профільного методу. Показана доцільність його використання для виявлення складових органолептичних властивостей ікряних товарів. |
URI: | http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6678 |
ISSN: | 2079-4827 |
Appears in Collections: | Фахові видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри.pdf | 401.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.