Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6667
Title: Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: оцінка якості, напівкопчені ковбаси, органолептичні показники, фізико-хімічні показники
Issue Date: 15-Mar-2018
Description: Метою дослідження було проведення порівняльної оцінки якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників. Результати порівняльної оцінки якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників свідчать про те, що за органолептичними та фізико-хімічними показниками досліджувані зразки ковбас не відповідають вимогам стандарту.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6667
ISBN: 978-966-184-307-2
Appears in Collections:Тези конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.