Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКайнаш, Алла Петрівна-
dc.date.accessioned2020-01-21T19:51:48Z-
dc.date.available2020-01-21T19:51:48Z-
dc.date.issued2018-03-27-
dc.identifier.urihttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6666-
dc.descriptionМетою роботи є визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марок. За результатами визначення якості масла солодковершкового встановлено, що всі три зразка ТМ «Ферма», ТМ «Волошкове поле» та ТМ «Клуб сиру» не відповідають вимогам ДСТУ 4399:2005 лише за мікробіологічними показниками.uk_UA
dc.subjectякість, масло солодковершкове, виробникиuk_UA
dc.titleВизначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
local.department6.5 Кафедра харчових технологійuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.