ДОСЛЦЖЕННЯ МОЖЛИВОСТI ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ КАЛЬЦIЮ В ТЕХНОЛОГIi МЯСОПРОДУКТIВ

Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Authors
Пешук, Людмила Василівна
Галенко, Олег Олександрович
Будник, Ніна Василівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Пешук Л.В., Галенко О.О., Будник Н.В. Прогресивні техніка та технології харчових вироб-ництв ресторанно-го господарства і торгівлі: Збірник наукових праць Харківського дер-жавного універси-тету харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. № 2. С. 283–289.
Keywords
Мiнеральний скпад кальцiйвмiсноi сировини, свинячі кістки, стулки мідій, органічний кальцій.
Citation