Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2019-10
Authors
Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Бобошко, Сергій Олексійович
Сахарова, Ольга Іванівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Будник Н. В., Кайнаш А. П., Бобошко С. О., Сахарова О. І. Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів. Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія /за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 132-137.
Keywords
жирові купажі, пророслі зародки пшениці, біологічна цінність, яловичина,бланшована, паштети субпродуктові.
Citation