Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6643
Назва: Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів
Автори: Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Бобошко, Сергій Олексійович
Сахарова, Ольга Іванівна
Ключові слова: жирові купажі, пророслі зародки пшениці, біологічна цінність, яловичина,бланшована, паштети субпродуктові.
Дата публікації: жов-2019
Опис: Будник Н. В., Кайнаш А. П., Бобошко С. О., Сахарова О. І. Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів. Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія /за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 132-137.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6643
ISBN: ISBN 978-617-7669-49-3
Розташовується у зібраннях:Друковані видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перспективи використання рослинної сировини та.pdf996.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.