Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6643
Назва: | Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів |
Автори: | Будник, Ніна Василівна Кайнаш, Алла Петрівна Бобошко, Сергій Олексійович Сахарова, Ольга Іванівна |
Ключові слова: | жирові купажі, пророслі зародки пшениці, біологічна цінність, яловичина,бланшована, паштети субпродуктові. |
Дата публікації: | жов-2019 |
Опис: | Будник Н. В., Кайнаш А. П., Бобошко С. О., Сахарова О. І. Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів. Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія /за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 132-137. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6643 |
ISBN: | ISBN 978-617-7669-49-3 |
Розташовується у зібраннях: | Друковані видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перспективи використання рослинної сировини та.pdf | 996.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.