Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6643
Title: Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів
Authors: Будник, Ніна Василівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Бобошко, Сергій Олексійович
Сахарова, Ольга Іванівна
Keywords: жирові купажі, пророслі зародки пшениці, біологічна цінність, яловичина,бланшована, паштети субпродуктові.
Issue Date: Oct-2019
Description: Будник Н. В., Кайнаш А. П., Бобошко С. О., Сахарова О. І. Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів. Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія /за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 132-137.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6643
ISBN: ISBN 978-617-7669-49-3
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Перспективи використання рослинної сировини та.pdf996.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.