Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6641
Title: Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктів
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Keywords: Амарантовий шрот, ліверні ковбаси, біологічна цінність, амінокислотний склад.
Issue Date: 2-Feb-2019
Description: Кайнаш А.П., Будник Н.В. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктів. Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання:колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т. О. Чайки, І.О. Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 142-150.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6641
ISBN: ISBN 978-617-7669-29-5
Appears in Collections:Друковані видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.