Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостями

Loading...
Thumbnail Image
Date
2019-02-02
Authors
Пешук, Людмила Василівна
Будник, Ніна Василівна
Іванова, Тетяна Миколаївна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Пешук Л.В., Будник Н.В., Іванова Т.М. Використання вторинної рослинної сировини в технології м'ясних продуктів. Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т.О. Чайки, І.О. Яснолоб. Полтава: Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 205-212.
Keywords
Антиоксидантні властивості, кверцетин, ступінь окиснення м’ясних продуктів, кислотне число, перекисне число
Citation