Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6627
Title: Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Офіленко, Наталія Олександрівна
Keywords: біотехнологічні процеси, органолептичні показники якості, поживне середовище, дозрівання, ферментні препарати, епідеміологічна безпечність, мікрофлора продукту
Issue Date: 2017
Description: Метою статті було вивчення впливу біотехнологічних процесів на якість плавленого сиру "Дружба" вітчизняного виробництва; оцінка якості плавлених сирів за органолептичними й фізико-хімічними показниками якості; визначення мікробіологічних показників якості плавлених сирів під час закупівлі та після 15 днів зберігання.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6627
Appears in Collections:Друковані видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.