Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6626
Title: ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Колєснік, Вячеслав Леонідович
Keywords: пряно-смакові добавки, виробництво, Адигейський сир, оцінка якості
Issue Date: 2018
Description: Розроблено рецептуру та вдосконалено технологію Адигейського сиру з пряно-смаковими добавками. За результатами оцінки якості дослідних зразків сиру за органолептичними та фізико-хімічними показниками можна зробити висновок, що усі зразки відповідають державному стандарту України.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6626
Appears in Collections:Друковані видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.