Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6625
Title: Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктів
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Keywords: нетрадиційна рослинна сировина, хімічний склад, ліверні ковбаси, функціонально-технологічні властивості
Issue Date: 2019
Description: Розглянуто один із шляхів підвищення якості продуктів харчування й вдосконалення структури харчування населення, а саме: введення в раціон нових нетрадиційних видів рослинної сировини, що містять у своєму складі збалансований комплекс білків, жирів, мінеральних речовин, вітамінів і володіють високими поживними, смаковими та лікувально-профілактичними властивостями.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6625
ISBN: 978-617-7669-29-5
Appears in Collections:Друковані видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.