Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6624
Title: ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна
Keywords: м’ясні напівфабрикати, пельмені, органолептичні, фізико-хімічні показники, балова оцінка
Issue Date: 2015
Description: Предметом дослідження були м’ясні напівфабрикати вітчизняних виробників. Мета досліджень - визначення якості пельменів різних українських виробників. Для проведення оцінки якості напівфабрикатів були використані загальновідомі методи: органолептичний, лабораторний та баловий. В результаті досліджень провели оцінку якості пельменів за зовнішнім виглядом, консистенцією, виглядом на розрізі, запахом і смаком, визначили масову частку вологи, масову частку солі, масову частку фаршу до маси пельменя, масу однієї штуки, температуру в товщині замороженого напівфабрикату, провели балову оцінку напівфабрикатів. Висновок даної роботи - визначили невідповідність якості усіх дослідних зразків пельменів.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/6624
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Визначення якості мясних напівфабрикатів.pdf552.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.