Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5954
Title: Використання рослинних добавок для покращення споживчих властивостей хліба
Authors: Бараболя, Ольга Валеріївна
Баган, Алла Василівна
Шакалій, Светлана Миколаївна
Keywords: пшениця озима, хліб, джерело вітамінів, спіруліна, якість
Issue Date: 2019
Description: Бараболя О.В., Баган А.В., Шакалій С.М. Використання рослинних добавок для покращення споживчих властивостей хліба. Dynamics of the development of world science/ Abstracts of International Scientific And Practical Conference September 25-27, 2019/ Vancouver 2019. C.183 - 187
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5954
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бараболя Стаття.pdfБараболя О.В., Баган А.В., Шакалій С.М. Використання рослинних добавок для покращення споживчих властивостей хліба. Dynamics of the development of world science/ Abstracts of International Scientific And Practical Conference September 25-27, 2019/ Vancouver 2019. C.183 - 187160.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.