ОСОБЛИВОСТІ ТА СТАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

No Thumbnail Available
Date
2018-10-01
Authors
Гніденко, Руслан Миколайович
Ульянко, Сергій Олексійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Тваринництво важливий стабілізуючий фактор в бізнесі, забезпечує необхідні поставки свинини і курки для виробничих потреб підприємства. Свинокомплекс на території Агрофірми «Світанок» з проектною потужністю 1250 свиноматок ПАТ Богодухівський м’ясокомбінат має позитивну динаміку діяльності, в 2017 р. Підприємство отримало 53075 тис грн. чистого доходу від реалізації продукції
Keywords
забезпечити населення, економічну ефективність, типи зростання, горизонтальний, вертикальний., диверсифікований., м’ясний бізнес, власний свинокомплекс, ефекту синергії, утилізація ресурсів
Citation