ОСОБЛИВОСТІ ТА СТАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

No Thumbnail Available
Date
2018-10-01
Authors
Гніденко, Руслан Миколайович
Ульянко, Сергій Олексійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Тваринництво важливий стабілізуючий фактор в бізнесі, забезпечуючи необхідні поставки свинини і курки для виробничих потреб підприємства.Власний свинокомплекс на території Агрофірми «Світанок» з проектною потужністю 1250 свиноматок. ПАТ Богодухівський м’ясокомбінат має позитивну динаміку діяльності, в 2017 р. Підприємство отримало 53075 тис грн. чистого доходу від реалізації продукції. Адаптація до змін потреб споживача; виробнича утилізація ресурсів; згладжування сезонного характеру виробництва; економічна стабільність та фінансова стійкість; більш повне завантаження виробничих потужностей.
Keywords
типи зростання, горизонтальний, вертикальний, диверсифікований., м’ясопереробка, свинокомплекс, отримання ефекту синергії, сукупний дохід
Citation