204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-12Підвищення продуктивності нагульного ставу за рахунок покращення технології годівлі коропа в умовах орендного ставка ФОП Дудка С. В. с. Андріївка Машівського району Полтавської областіШтрикуль, Максим Сергійович
2018Підвищення продуктивності технології вирощування відгодівельного молодняку за рахунок покращення утримання в умовах експериментальної бази Інституту свинарства і АПВ НААН Полтавського району , Полтавської областіВласенко, Євгеній Сергійович
2018РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ТРИВАЛОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ, ВИРОБЛЕНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ ВИСОКОГО ТИСКУБратков, Євген Олександрович
2018Розроблення технології солодкої сиркової пасти збагаченої плодами обліпихиЛогунова, Вікторія Іллівна
2018Оптимізація технології виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ОРЖИЦЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»Михатіло, Владислав Валерійович
2018Дослідження залежності термінів придатності питного молока від різних видів пакуванняМихайлик, Анна Володимирівна
2018Розроблення технології солоної сиркової пасти зі смако-ароматичними добавкамиКущинська, Богумила Валеріївна
2018Оптимізація виробництва солоних сиркових мас в умовах ПП "Білоцерківська агропромислова група"Крем’янська, Катерина Віталіївна
2018Оптимізація технології вершкового масла в умовах ТОВ Оржицький молокозавод – «Заріг»»Вітченко, Олександр Вадимович
2018Оптимізація технології напівкопчених ковбас на основі курячого м’яса в умовах ТОВ «Фірма «Заря»Апойков, Артем Андрійович
2018Технологія свіжого м’якого сиру тривалого терміну зберігання, виробленого з використанням високого тискуБогомол, Анатолій Дмитрович
2018Вдосконалення технології м’яких сирів шляхом збагачення пряно-смаковими добавкамиКолєснік, Вячеслав Леонідович
2018Оптимізація технології сирокопченої ковбаси Брауншвейгська в/г в умовах ТОВ «Фірма «Заря»Трофименко О.В
2018Використання стартових культур мікроорганізмів у технології сирокопчених ковбаЯценко, Ірина Олександрівна
2018Використання гірчичного білково-вуглеводного комплексу у технології сардельок «Шпикачки» в умовах ФОП «Венгровський В.В.»Назарчук, Тетяна Дмитрівна
2018Оптимізація рецептури вареної ковбаси «Лікарська» в умовах ФОП «Венгровський В.В.»Литвиненко, Валерія Сергіївна
2018Використання пробіотиків у технології твердих сирів з низькою температурою другого нагріву в умовах АТ «Пирятинський сирзавод __Данилович, Аліна Олександрівна
2018Оцінка господарськи корисних ознак великої рогатої худоби за сучасних технологій виробництва молока та яловичиниМотрусенко, Богдан Вячеславович
2018Ефективність використання сучасного обладнання для доїння корів в данському фермерському господарствіБурик, Владислав Олександрович
2018-12«Оптимізація технології відгодівлі свиней в умовах ФГ «Ваці» Полтавської області Полтавського району»ЧИЖАНСЬКА, ЮЛІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22