Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5750
Title: ВИКОРИСТАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ГАРБУЗА ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО
Authors: Бараболя, Ольга Валеріївна
Калашник, Олена Володимирівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Жемела, Григорій Пимонович
Юдічева, Оксана Петрівна
Сергієнко, О.В.
Keywords: гарбуз, харчова промисловість, борошно пшеничне, вітаміни, зразки хліба, сік гарбузовий, пюре з гарбуза
Issue Date: 2019
Description: Бараболя О.В., Калашник О.В., Мороз С.Е., Жемела Г.П., Юдічева О.П., Сергієнко О.В. Використання напівфабрикатів гарбуза для збагачення хліба пшеничного. Вісник Полтавської державної аграрної академії № 4 2018 С. 76-80
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5750
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стаття Гарбузовитй хліб.pdfБараболя О.В., Калашник О.В., Мороз С.Е., Жемела Г.П., Юдічева О.П., Сергієнко О.В. Використання напівфабрикатів гарбуза для збагачення хліба пшеничного. Вісник Полтавської державної аграрної академії № 4 2018 С. 76-80453.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.