Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 69 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2016Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованоїКайнаш, Алла Петрівна
2018ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКайнаш, Алла Петрівна
2013ВПЛИВ ПОРОДИ І ВІКУ КНУРІВ НА ЯКІСТЬ ЇХ СПЕРМИГоробець, Володимир Олексійович; Войтенко, Світлана Леонідівна
2013Збереження генофонду тварин в контексті глобальної проблеми збереження біологічного різноманіттяВойтенко, Світлана Леонідівна; Петренко, Максим Олександрович; Карунна, Тетяна Іванівна; Горобець, Володимир Олексійович
2014ОЦІНЮВАННЯ М’ЯСА СВИНЕЙ В АСПЕКТІ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТОВАРІВ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯВойтенко, Світлана Леонідівна
2018Обгрунтованість об`єднання виробництва і переробки продукції тваринництва при підготовці технолога-дослідникаВойтенко, Світлана Леонідівна
2014Продуктивність свиней в Україні та їх диференціація на материнські та батьківські формиВойтенко, Світлана Леонідівна
2014Генофонд сільськогосподарських порід тваринВойтенко, Світлана Леонідівна
2012Оцінювання свиней за племінною цінністюВойтенко, Світлана Леонідівна