Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2016Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованоїКайнаш, Алла Петрівна
2018ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКайнаш, Алла Петрівна
2018-10ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИКолєснік, Вячеслав Леонідович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018-10ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКостюченко, Дмитро Олександрович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018-11ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2017-03-15ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна
2017-03-22Експертна оцінка якості зефіруКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
2015-11-12Дослідження мікробіологічних показників якості різних видів чаюКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2018-03-27Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна